Ps3 Unreal Tournament

Ps3 Unreal Tournament
Ps3 Unreal Tournament
Ps3 Unreal Tournament
Ps3 Unreal Tournament
Ps3 Unreal Tournament
Ps3 Unreal Tournament
Ps3 Unreal Tournament
Ps3 Unreal Tournament
Részletek

Az Unreal Tournament 3 megjelenésével visszatér a világ egyik legkedveltebb akicójátéka, méghozzá páratlan grafikával, játékélménnyel és kihívással! Az eddigiektől eltérően egy 40 térképen játszódó egyjátékos kampány is helyet kap a már megismert és megszeretett többjátékos "ereszdelahajam" játékmódok mellett! A megújult grafika és fizikai modell, valamint vezethető járművek! - A régi, jól megszokott fegyverek mellett újak is helyet kaptak a játékban - Egy új ellenfél: a Necrisek - Offline és online küzdelmek, új és megújult játékmódok - Vezethető járművek

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
18+
Játék típus
Lövödözős
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!