Ps3 The Sims 3

Ps3  The Sims 3
Ps3  The Sims 3
Ps3  The Sims 3
Ps3  The Sims 3
Ps3  The Sims 3
Ps3  The Sims 3
Ps3  The Sims 3
Ps3  The Sims 3
Részletek

Az EA Games  nagy sikereket elért emberszimulátora végre megérkezett kedvenc Xbox 360 konzolunkra is! Készísd el saját magad, vagy tervezd meg családodat a Sims 3konzolos verziójában ahol egyénre szabhatod a tulajdonságokat, szabad életet élhetsz!

Építsd meg álmaid házát, hozd létre azokat az álmokat is, melyeket a valóságban az anyagi korlátok miatt nem valósíthatsz meg! Segíts Sims-ednek hogy sikeres karriert fusson be és sikeres legyen! Csak rajtad áll, hogy mire viszi. Légy részese a Sims varázslatos és összetett világának!

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
12
Játék típus
Élet szimulátor
Gyerekeknek is ajánlható
Igen