Ps3 Resident Evil 6

Ps3 Resident Evil 6
Ps3 Resident Evil 6
Ps3 Resident Evil 6
Ps3 Resident Evil 6
Ps3 Resident Evil 6
Ps3 Resident Evil 6
Ps3 Resident Evil 6
Ps3 Resident Evil 6
Részletek

A sokak által várt Resident Evil 6 több ponton is forradalmasítja az eredeti játékmechanikát. A legfontosabb talán, hogy most nem egy történetet, hanem különböző helyszíneken játszódó eseményeket vihetünk végig.

Az egyik főszereplő Leon S. Kennedy, aki a játék idejére az amerikai elnök legnagyobb bizalmasa, egyben személyes testőre lett, viszont egy "baleset" következtében ellene kell forduljon.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
18+
Játék típus
Lövöldözős horror
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!