Ps3 Mafia 2

Ps3 Mafia 2
Ps3 Mafia 2
Ps3 Mafia 2
Ps3 Mafia 2
Ps3 Mafia 2
Ps3 Mafia 2
Ps3 Mafia 2
Ps3 Mafia 2
Ps3 Mafia 2
Ps3 Mafia 2
Részletek

Vito Scaletta az amerikai álom eléréséért Empire Bay városába költözik Olaszországból. Hányatott sorsa alatt a börtönt, a háborút is megjárta - most pedig az utcákon kell bizonyítania. Miután apja óriási tartozását neki kell törleszteni - ehhez pedig kénytelen belépni a mafia tagok közé.

A drámai történettel szolgáló, filmszerű játékban egy óriási, szabadon bejárható város vár arra, hogy meghódítsd - a '40-es, '50-es évek hangulata süt a játékból. A város rendkívül interaktívan éli életét, és a játékos akármit megtehet benne: ülj be egy étterembe, vegyél egy új öltönyt a ruhaboltan, esetleg csak kocsikázz a városban a rádióban szóló korhű zenéket hallgatva!

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzőiNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
18+
Játék típus
Lövödözős
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!