Ps3 Lost planet 2

Ps3 Lost planet 2
Ps3 Lost planet 2
Ps3 Lost planet 2
Ps3 Lost planet 2
Ps3 Lost planet 2
Ps3 Lost planet 2
Ps3 Lost planet 2
Ps3 Lost planet 2
Részletek

A gigantikus szörnyeket halomra kaszabolós, masszív hentelésre és megállás nélküli lövöldözésre kihegyezett TPS játékokért lelkesedők hamar szívükbe zárták a Lost Planet első részét, amely számos hibája ellenére is a műfaj egyik etalonjává válhatott. A 2010-es Lost Planet 2 lényegét és hangulatát tekintve cseppet sem változott, ám az eddig sem éppen gyenge grafika és látványvilág lényegesen szebbé, kidolgozottabbá, félelmetesebbé és monumentálisabbá vált. A Capcom kifejezett célja volt a második epizóddal, hogy nagyon komoly multiplayer- és kooperatív játékmóddal váljon teljesebbé az élvezet. Remekül sikerült a versus multi, klasszikus deathmatch, capture the flag és más módokban csaphatunk össze, koop multiban pedig akár négyen is teljesíthetjük a csapatmunkát igénylő küldetéseket.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
16
Játék típus
Lövödözős
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!