Ps3 Lego Batman 2

Ps3 Lego Batman 2
Ps3 Lego Batman 2
Ps3 Lego Batman 2
Ps3 Lego Batman 2
Ps3 Lego Batman 2
Ps3 Lego Batman 2
Ps3 Lego Batman 2
Ps3 Lego Batman 2
Ps3 Lego Batman 2
Ps3 Lego Batman 2
Részletek

Batman és Robin, a két rettenthetetlen szuperhős ezúttal nagy veszéllyel néz szembe Gotham LEGO-ból épült utcáin: állandó riválisuk, Joker, szövetséget kötött Lex Luthorral a város feletti uralomért.

De hőseink se tétlenkednek, mivel ők is segítségül hívják a többi ismert szuperhőst.

Így az új Batman játékban akár Superman-t vagy Green Lantern-t is irányíthatjuk, természetesen mindegyik karaktert a saját képességeinek megfelelően.

A játék ezen felül egy nyílt, az utolsó sikátorig felfedezhető várost, rengeteg gyűjtögethető tárgyat és a sorozatban először rendes párbeszédeket kínál minden korosztálynak.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiVerekedősLogikai
Játékosok száma
EgyszemélyesKét személyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Korhatár
7
Játék típus
Mászkálós logikai
Gyerekeknek is ajánlható
Igen