Ps3 Gran Turismo 5

Ps3 Gran Turismo 5
Ps3 Gran Turismo 5
Ps3 Gran Turismo 5
Ps3 Gran Turismo 5
Ps3 Gran Turismo 5
Ps3 Gran Turismo 5
Ps3 Gran Turismo 5
Ps3 Gran Turismo 5
Részletek

Gran Turismo 5, az autós játékok még koronázatlan királya PlayStation 3 konzolon. A több év óta várva várt ötödik rész November 24-n  kerül polcainkra, több mint 1000 autóval, 71 pályával, és számos játékmóddal a lemezen.

A legizgalmasabb részei játéknak a NASCAR, a Rally mód és a Gokart versenyek, a hagyományos versenyeken kívül természetesen.

A dinamikus időjárás és napszak rendszernek hála minden futamon kiszámíthatatlan körülményekkel szembesülhetsz, a győzelem csak a kockás zászló után biztos.

 

A pályaszerkesztő segítségével megrendezheted álmaid futamát, melyet akár online is játszhatsz barátaiddal. 16 fő maximum a pályákon és 32 a lobbiban.

A különbség két játékmód miatt van, az egyik a Track Days a másik a Spectator mód. Az elsőben online gyakorolhatunk, taníthatjuk be barátinknak a kanyarokat vagy a driftelés tudományát. A Spectator módban pedig mások versenyét nézheted.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiAutós
Játékosok száma
EgyszemélyesKét személyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
3
Játék típus
Autós
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!