Ps3 Dragon Age Origins

Ps3 Dragon Age Origins
Ps3 Dragon Age Origins
Ps3 Dragon Age Origins
Ps3 Dragon Age Origins
Ps3 Dragon Age Origins
Ps3 Dragon Age Origins
Ps3 Dragon Age Origins
Ps3 Dragon Age Origins
Részletek

A játékos társadalom RPG Pápája a Bioware, most elhozza nekünk legújabb Szerepjátékát, mely minden vérbeli rajongót és érdeklődőt garantáltan magával fog ragadni!

A Dragon Age: Origins egy vérbeli klasszikus szerepjáték, melyben hagyományos Fantasy világban kalandozhatunk hőseinkkel. A csapat alapú játék több mint 70 óra játékidővel rendelkezik és akár laikusok vagyunk, akár profik, garantáltan meg fogjuk találni a nekünk megfelelő nehézségi fokozatot.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
18+
Játék típus
Nyitott világú RPG
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!