Ps3 Burnout Paradise

Ps3 Burnout Paradise
Ps3 Burnout Paradise
Ps3 Burnout Paradise
Ps3 Burnout Paradise
Ps3 Burnout Paradise
Ps3 Burnout Paradise
Ps3 Burnout Paradise
Ps3 Burnout Paradise
Részletek

A Burnout Paradise a Burnout versenysorozat legújabb (pontosan hetedik) része, mely az Electronic Arts közreműködésével került a boltok polcaira először 2008 elején PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, majd kb. egy év múlva PC-re is kiadták.

A Burnout Paradise több mint egy egyszerű autóversenyes játék, hiszen a versenyek során esélyünk nyílik kaszkadőrmutatványok végrehajtására is, és gyakorlatilag ez az, ami megadja eme játék valós lényegét, s "szépségét".

A játék lényege, hogy elsőként érjünk célba, ám a Paradise-ban nincs kötött útvonal, melyet követnünk kell. Ha úgy tartja kedvünk, akár háztetőkre is felugrathatunk, vagy parkokat szelhetünk át, nem is beszélve arról, hogy versenytársainkat is hátráltathatjuk némi ütközéssel. Ez pedig igencsak megadja a szabadságérzetet, melyre oly sokan vágyunk.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiAutósNyitott világú
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
3
Játék típus
Autós
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Hasonló termékek