Ps Vita Minecraft

Ps Vita Minecraft
Ps Vita Minecraft
Ps Vita Minecraft
Ps Vita Minecraft
Ps Vita Minecraft
Ps Vita Minecraft
Ps Vita Minecraft
Ps Vita Minecraft
Részletek

A PlayStation Vitát sem kerüli el korunk egyik legismertebb és legnépszerűbb videojátéka, avagy a Minecraft, ami a Sony hordozható konzolján is be szeretné bizonyítani, hogy a kreatív játékélmény még mindig fontosabb, mint a szemkápráztató grafika.

A Minecraft PlayStation Vita Edition azon túl, hogy az irányítás tekintetében kihasználja a handheld tulajdonságait, ugyanazt az óriási szabadságot kínálja, mint más platformokon, ezáltal szó szerint szabályok és kötöttségek nélkül tehetjük azt, amit csak szeretnénk.

Habár lesznek kötött céljaink is, a játék egyáltalán nem határozza meg számunkra, hogy legvadabb álmainkat, vagy egy másik videojátékot alkotunk-e meg, netán éppen életünk mérnöki remekművét építjük fel a pixel-halomból.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzői
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
7
Játék típus
Mászkálós Kaland
Gyerekeknek is ajánlható
Igen