Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

Playstation Portal

Playstation Portal
Playstation Portal
Playstation Portal
Playstation Portal
Playstation Portal
Playstation Portal
Playstation Portal
Playstation Portal
Playstation Portal


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Garancia ideje  :
Gyártói 1 Év
Támogatott eszközök  :
Ps5
Melyik üzletben található :
Halásztelek
Nincs raktáron
ÚJ, BONTATLAN
104 900 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok értéke: 1 049 Ft
Részletek

A Playstation Portal egy innovatív játéktermék, amelyet a Sony fejlesztett ki a játékok szerelmeseinek. Ez egy speciálisan tervezett, kiváló minőségű konzol, amelyben egyesülnek a játékok világa és az interaktív szórakozás élménye. Ez a rendszer izgalmas kalandokat és elképesztő, képzeletbeli helyszíneket kínál a felhasználóknak.

A Playstation Portal lehetővé teszi a játékosok számára, hogy mélyen belesüljenek a játékokba és valódi érzelmeket élvezzenek. Az erőteljes hardver és a lenyűgöző grafika széles skáláját kínálja, amelyek a játékot valóságosnak, élethűnek és lenyűgözőnek láttatják. A rendszer minden részlete kidolgozott és részletes, hogy a játékosok teljes mértékben azt az élményt kapják, mintha részt vennének a játékok valóságában.

A Playstation Portal többféle játékmódot kínál, amelyek minden játékos igényeit kielégítik. Az egyjátékos játékmód lehetőséget ad a játékosoknak, hogy egyedül fedezzék fel a játékok világát és részt vegyenek a kalandokban. Ezen felül a közösségi játékmód lehetővé teszi, hogy online kapcsolatba lépjenek más játékosokkal, barátaikkal és együttműködjenek vagy versengjenek velük.

A Playstation Portal emellett számos exkluzív játékot is kínál, amelyekkel csak ezen a platformon lehet játszani. Ezek a játékok rendkívül izgalmasak és lenyűgözőek, megnyerik a játékosok szívét a különleges történeteikkel és innovatív játékmechanizmusukkal.

Ezen kívül a Playstation Portal egy sokoldalú rendszer, amely lehetővé teszi nemcsak a játékra, hanem más többfunkciós tevékenységekre is. Lejátszhat filmeket, zenét hallgathat, böngészhet az interneten és kommunikálhat barátaival. A kényelmes vezérlő és az intuitív navigáció lehetővé teszi, hogy a felhasználó egyszerűen kezelje a rendszert.

Összességében a Playstation Portal egy fantastikus játékélményt kínál a játékosoknak. Kiváló minőségű grafikával, innovatív játékmechanizmusokkal és sokoldalú funkcionalitással rendelkezik. Ez a rendszer hozzájárul a játékok valósághűbbé és lenyűgözőbbé tételéhez, miközben izgalmas kalandokat és szórakozást kínál a játékosoknak. A Playstation Portal azoknak a játékosoknak szól, akik a megszokottól eltérő, izgalmas játékélményre vágynak, és összekapcsolódnak a játékok lenyűgöző világával.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.