Playstation 5 All Digital

Playstation 5 All Digital
Playstation 5 All Digital
Playstation 5 All Digital
Playstation 5 All Digital
Playstation 5 All Digital
Playstation 5 All Digital
Playstation 5 All Digital
Playstation 5 All Digital

Playstation 5 All Digital

Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Új, bontatlan

Kedves Vásárlóink!

Sajnos a gép beszerzési időpontja nincs biztosítva! Jelenleg 2021 ben várható újra. Amennyiben változna, az oldalunkon újra rendelhető lesz! Megértésüket köszönjük!

A világ egyik legjobban fogyó konzolja, a Sony PlayStation az ötödik generációjához érkezik a PlayStation®5-tel, amely a Sony által valaha gyártott legerősebb és leggyorsabb konzol. Különleges megoldásaival a játékok valóban új generációját hozza el a számunkra.

A processzorát AMD gyártja és a Zen 2-t kapta meg. Az RDNA 2 architektúrájú processzort és videokártyát forradalmi 3D hangzással egészíti ki a különleges Tempest technológiának köszönhetően.

Az új PlayStation nem is kaphatott mást, mint a hihetetlenül gyors SSD tárhelyet, amely nagyobb sebességre képes, mint bármi, ami jelenleg elérhető, ezáltal szinte teljesen eltünteti a töltési időt! A játékok és a rendszer is villám sebességgel indulnak el! A PlayStation®5 hardveres raytracing támogatással is rendelkezik. Ez egy viszonylag új technológia amely lehetővé teszi a teljesen élethű fények, árnyékok és tükröződések megjelenítését. A Sony által kifejlesztett egyedi, változó órajelű működést biztosító rendszer korábban nem látott optimalizálást tesz lehetővé, így a konzol teljesítménye magas lehet, miközben csendes hűtést kaphat a legintenzívebb játékok közben is. Ezekkel az innovációkkal a játékfejlesztők könnyen kihasználhatják a gépben rejlő maximális teljesítményt!

PlayStation®5-tel lejátszhatod az előző generáció játékainak a 99%-át, így már megjelenéskor rengeteg játék áll a rendelkezésre azok a játékok mellett amelyek kizárólag erre az új generációra készülnek. 


A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
A vásárlás után járó pontok értéke: 2 149 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
  • CPU: 8 magos @ 3.5 GHz egyedi Zen 2
  • GPU: 10.3 TFLOPS, 36 CU @ 2.23 GHz
  • egyedi RDNA 2Hardveres Raytracing támogatás
  • HDMI 2.1 kimenet
  • Memória: 16 GB GDDR6Memória sávszélesség: 448 GB/s
  • Belső tárhely: 825 GB egyedi tervezésű SSD
  • I/O sebesség: 5.5 GB/s (Raw), 8-9 GB/s (tömörítve)
  • Tárhely bővítés: Megfelelő sebességű, minősített NVMe SSD-k
  • Külső tárhely támogatás: USB 3.2 csatlakozású külső HDD vagy SSDTempest
  • 3D Audio Tech hangzás
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!