Ps4 NHL 20

Ps4 NHL 20
Ps4 NHL 20
Ps4 NHL 20
Ps4 NHL 20
Ps4 NHL 20
Ps4 NHL 20
Ps4 NHL 20
Ps4 NHL 20
Részletek

Élvezd az NHL meccseket még hangulatosabb közvetítéssel, új átvezető jelenetekkel, és vadonatúj kommentárral! Nyiss meg csapatod és játékosaid számára több ezer kozmetikai elemet, ruházatot és felszerelést. Három új játékmód is vár, amelyekben próbára teheted jégkorong tudásodat egyedül, vagy barátok és idegenek ellen. Az NHL 20 mindent tud – a szabadtéri meccsektől a komplett NHL bajnokságig, a csapatmenedzsmenttől a tétre menő akcióig. Ha a jégkorong a te világod, akkor az NHL 20 a te játékod!

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzői
Tárhely

A konzolok egyre nagyobb tárhelyel kell, hogy rendelkezzenek, hiszen a játékok terjedelme is rohamosan nő.

25Gb-35Gb
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Korhatár
3
Játék típus
Sport
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Bemutató videó