PS3 Rainbow Six Vegas 2

PS3 Rainbow Six Vegas 2
PS3 Rainbow Six Vegas 2
PS3 Rainbow Six Vegas 2
PS3 Rainbow Six Vegas 2
PS3 Rainbow Six Vegas 2
PS3 Rainbow Six Vegas 2
PS3 Rainbow Six Vegas 2
PS3 Rainbow Six Vegas 2
Részletek

A Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 egyenes folytatása a nagy sikereket elért elődnek, amelyben Logan Keller helyett egy ismeretlen főhőst vehetünk irányításunk alá, hogy részesei lehessünk a Rainbow elit egység bevetéseinek, miközben terroristák és bűnözők ellen teljesítünk izgalmas, illetve veszélyes küldetéseket.

A játék azoknak nyújt majd nagy élvezetet, akik imádják a taktikus FPS-eket, amelyekben nem az ész nélküli öldöklés és lövöldözés áll a középpontban, hanem a precízen kitervelt és végrehajtott akciók.

Az egyjátékos élmények mellett a Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 ráadásul többjátékos élményekkel is kecsegtet, így a hagyományos kompetitív lehetőségek mellett kooperatív módban is részese lehetsz egy igazi terrorelhárítási egység bevetéseinek.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzői
Játékosok száma
EgyszemélyesKét személyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
18+
Játék típus
Lövödözős
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!