PS3 Homefront

PS3 Homefront
PS3 Homefront
PS3 Homefront
PS3 Homefront
PS3 Homefront
PS3 Homefront
PS3 Homefront
PS3 Homefront
Részletek

Az egykor büszke Amerika elbukott, infrastruktúrája összeomlott, hadserege szervezetlenné vált. Az egy pusztító EMP-csapás által megnyomorított Egyesült Államok képtelen megállítani a nukleáris fegyverekkel rendelkező Nagy Koreai Köztársaság vad megszálló erőinek előrenyomulását.


A korábbi szövetségesei által magára hagyott Egyesült Államok barátságtalan tájjá változott, fallal körülvett városokkal és elhagyatott külvárosi területekkel. Immár rendőrállam, ahol a főiskolai stadionokból fogolytáborok lettek, a bevásárlóközpontok pedig páncélozott támadó járműveknek adnak otthont. Az egykor szabad emberek mára foglyokká vagy kollaboránsokká váltak… vagy felkelőkké.
Csatlakozz az Ellenálláshoz, lépj velük szövetségre, és harcolj a szabadságért az elnyomó katonai hatalom ellenében a Homefront magával ragadó egyjátékos hadjáratában, melyet John Milius (Apocalypse Now, Red Dawn) írt. Tarts egy sor emlékezetes karakterrel az érzelmekben gazdag történet kibontakozása során, egy ijesztően hihető közeljövőbeli világban. Éld át a húsba vágó, mozifilmszerű első személyű lövöldözős akciót, ahogy gerillataktikát használva keresztülküzdöd magad a megszállt USA-n, és katonai járműveket és fejlett dróntechnológiát lopsz, hogy legyőzd az ellenséget. 
A többjátékos módban az epikus hadviselés az online arénában folytatódik, gyalogság, harckocsik, támadóhelikopterek és harci drónok között, hatalmas, nyitott csatatereken. A többrétegű taktikai mélységet és a többjátékos műfaj játékmenetét megváltoztató újításokat kínáló jellemzők széles választéka új mérce lesz az online hadviselésben.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiJáték jellemzői
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
16
Játék típus
Lövödözős
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!