Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

PS3 Homefront

PS3 Homefront
PS3 Homefront
PS3 Homefront
PS3 Homefront
PS3 Homefront
PS3 Homefront
PS3 Homefront
PS3 Homefront
PS3 Homefront


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Tárhely :
20Gb alatt
Garancia ideje  :
3 Hónap
Támogatott eszközök  :
Ps3
Termék Állapota :
Használt, szép állapot
Melyik üzletben található :
Halásztelek, Óbuda
További adatok
Raktáron
HASZNÁLT
2 500 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 25 Ft
Részletek

Az egykor büszke Amerika elbukott, infrastruktúrája összeomlott, hadserege szervezetlenné vált. Az egy pusztító EMP-csapás által megnyomorított Egyesült Államok képtelen megállítani a nukleáris fegyverekkel rendelkező Nagy Koreai Köztársaság vad megszálló erőinek előrenyomulását.


A korábbi szövetségesei által magára hagyott Egyesült Államok barátságtalan tájjá változott, fallal körülvett városokkal és elhagyatott külvárosi területekkel. Immár rendőrállam, ahol a főiskolai stadionokból fogolytáborok lettek, a bevásárlóközpontok pedig páncélozott támadó járműveknek adnak otthont. Az egykor szabad emberek mára foglyokká vagy kollaboránsokká váltak… vagy felkelőkké.
Csatlakozz az Ellenálláshoz, lépj velük szövetségre, és harcolj a szabadságért az elnyomó katonai hatalom ellenében a Homefront magával ragadó egyjátékos hadjáratában, melyet John Milius (Apocalypse Now, Red Dawn) írt. Tarts egy sor emlékezetes karakterrel az érzelmekben gazdag történet kibontakozása során, egy ijesztően hihető közeljövőbeli világban. Éld át a húsba vágó, mozifilmszerű első személyű lövöldözős akciót, ahogy gerillataktikát használva keresztülküzdöd magad a megszállt USA-n, és katonai járműveket és fejlett dróntechnológiát lopsz, hogy legyőzd az ellenséget. 
A többjátékos módban az epikus hadviselés az online arénában folytatódik, gyalogság, harckocsik, támadóhelikopterek és harci drónok között, hatalmas, nyitott csatatereken. A többrétegű taktikai mélységet és a többjátékos műfaj játékmenetét megváltoztató újításokat kínáló jellemzők széles választéka új mérce lesz az online hadviselésben.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.
Adatok
Játék jellemzői
Játék jellemzőiJáték jellemzői
Játékosok száma
Egyszemélyes
A játék online is játszható
Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Alap nyelvezet
Angol
Korhatár
16
Játék típus
Lövödözős
Gyerekeknek is ajánlható
Nem
Hasonló termékek