Switch Pikmin 3 Deluxe

Switch Pikmin 3 Deluxe
Switch Pikmin 3 Deluxe
Switch Pikmin 3 Deluxe
Switch Pikmin 3 Deluxe
Switch Pikmin 3 Deluxe
Switch Pikmin 3 Deluxe
Switch Pikmin 3 Deluxe
Switch Pikmin 3 Deluxe

Switch Pikmin 3 Deluxe

-24%
Raktáron
12 900 Ft
16 900 Ft
Kezdete: 2021.06.29   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Új, bontatlan


A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

Deluxe a harmadik rész legszebb, legteljesebb kiadása. Landolj egy kalandokkal teli bolygón, ahol barátságos lények várnak. Irányítsd őket, és fedezd fel ezt a gyönyörű, de veszélyes világot ebben a különleges, akcióval és stratégiával teli kalandjátékban. Használd a különböző fajtájú Pikminek egyedi képességeit, hogy leküzdd az akadályokat, és új utakat nyiss meg magad körül. Keress meg értékes tárgyakat, oldj meg logikai feladványokat, és győzz le hatalmas teremtményeket egy olyan világban, ami teli van meglepetéssel!

A Pikmin 3 Deluxe az eredeti harmadik rész mellett számos extrát is tartalmaz. Ilyen például a helyi kétfős kooperatív mód, illetve két új fejezet a kampányban: egy előzményt és egy epilógust is végigjátszhatsz, amik során jobban megismerheted a Pikmin sorozat történetét. Tovább csiszolt játékmechanikák, kényelmesebb harc, többféle nehézségi szint, opcionális tippek, és a Switch képességeihez igazított, feljavított grafika vár ebben a különleges kiadásban. Ha pedig elfáradtál a kalandozásban, hívj ki egy másik játékost az új Bingo módban, vagy teljesíts egyedi kihívásokat a Mission módban, ami ráadásul az eredetihez megjelent összes DLC-t is tartalmazza.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőiLogikai
Játékosok száma
EgyszemélyesKét személyes
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Nem
2 játékossal egy gépen játszható
Igen
Alap nyelvezet

A játékok alap nyelvezete a leg gyakrabban angol, de vannak kivételek.Előfordúl bizonyos esetekben, hogy a szoftver CSAK Német nyelvezetet tartalmaz!

Angol
Korhatár
3
Játék típus
Logikai adventures
Gyerekeknek is ajánlható
Igen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!