Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

Nacon RIG 300 Pro HS Gaming Headset

Nacon RIG 300 Pro HS Gaming Headset
Nacon RIG 300 Pro HS Gaming Headset
Nacon RIG 300 Pro HS Gaming Headset
Nacon RIG 300 Pro HS Gaming Headset
Nacon RIG 300 Pro HS Gaming Headset
Nacon RIG 300 Pro HS Gaming Headset
Nacon RIG 300 Pro HS Gaming Headset


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Bővebben
Garancia ideje  :
Gyártói 1 Év
Támogatott eszközök  :
Ps4, Ps5, XboxOne, Xbox Series
Melyik üzletben található :
Halásztelek
Nincs raktáron
ÚJ, BONTATLAN
9 900 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok értéke: 99 Ft
Részletek

A Nacon RIG 300 Pro HS Gaming Headset (cikkszám: 791611) egy kiváló minőségű és fejlett technológiát alkalmazó gaming fejhallgató, amely kifejezetten professzionális játékosok számára került kifejlesztésre. Egyszerű, de elegáns kialakítása mellett magában foglal minden olyan funkciót, amire egy igényes játékosnak szüksége lehet.

Az RIG 300 Pro HS Gaming Headset kényelmes, könnyű és ergonomikus tervezésének köszönhetően hosszú játékmaratont is támogat zavartalanul. A fejpárnák és a fülpárnák egyaránt puha, légáteresztő anyagból készültek, amelyek lehetővé teszik a hosszabb ideig tartó viselést anélkül, hogy kényelmetlenséget okoznának. A fejhallgató állítható fejpánttal rendelkezik, így minden fejméretre könnyedén testreszabható.

Az RIG 300 Pro HS Gaming Headset rendelkezik egy precízen hangolható mikrofonnal, amely lehetővé teszi a tiszta és éles kommunikációt a virtuális csapattársakkal és ellenfelekkel. A mikrofon csökkenti a háttérzajokat és a környezeti zavarokat, így fokozott koncentrációt és jobb hangminőséget eredményez. Ezenkívül a mikrofon kiemelhető, amikor nincs rá szükség, így akár zenehallgatásra is használható.

A hangzás terén az RIG 300 Pro HS Gaming Headset kiemelkedő teljesítményt nyújt. A fejhallgató 40 mm-es hangszórókkal rendelkezik, amelyek gazdag és tiszta hangzást biztosítanak. A kiváló minőségű hangtechnológia megfelelő térhatásérzetet kínál, így az azonnali térhangzás és a részletes hanghatások valósághű játékélményt nyújtanak.

Ezenkívül az RIG 300 Pro HS Gaming Headset könnyen csatlakoztatható bármilyen kompatibilis eszközhöz, legyen az PC, PlayStation, Xbox, vagy Nintendo Switch. A vezérlési lehetőségek is kényelmesek és könnyen elérhetőek, ami megkönnyíti a hangerő szabályozását vagy a mikrofon néma- és csendes funkcióit.

Összességében, a Nacon RIG 300 Pro HS Gaming Headset a legtökéletesebb társ a játékosok számára. A magas minőség, a fejlett technológia és a kényelmes kialakítás együttesen biztosítják a hosszú távú használatot és a lenyűgöző játékélményt. Akár versenyre készül, akár szórakozni szeretne, ez a fejhallgató garancia a kifogástalan hangzásra és a zsigeri reakciókra.


A termékről további információ a gyártó honlapján található.