Szavazás

PS5 VS Xboxone Series

Házhozszállítás

TOP termékek

Megérkeztek az első hírek az új, még készülő Call of Duty-ról!

Az Infinity Ward nagyon frappánsan a Modern Warfare II nevet adta a készülő Call of Duty-nak, így tehát már teljesen lehetetlen lesz egyértelműen kérni a boltokban a játékot, hogy melyiket is szeretnénk...főleg, ha esetleg valaki csak megbízást teljesít és nem saját maga veszi meg a játékot. Értem én, hogy így tuti az eladás hiszen a MW részek a játékosok többségének bejött és a mai napig sokan játszák, na de akkor is! Az eddig megmutatott képek és videók alapján ugyancsak nem lesz panasz a játékra és a grafikára sem, ami egy komoly pörgős traileren meg is villantja magát! Várjuk! November 28. 

Hírek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Üdvözlünk a megújúlt oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

N64 Alapgép jumper pack-al

N64 Alapgép jumper pack-al
N64 Alapgép jumper pack-al
N64 Alapgép jumper pack-al
N64 Alapgép jumper pack-al
N64 Alapgép jumper pack-al

A Nintendo 64(stilizálva NINTENDO64, röviden N64) a Nintendo ötödik generációs otthoni videójáték-konzolja. A nevét a 64 bites architektúrájú processzoráról kapta. A konzol a Super Nintendo Entertainment System utódjaként 1996. június 23-án jelent meg Japánban; 1996. szeptember 26-án először limitált példányszámban, majd szeptember 29-én hivatalosan Észak-Amerikában; 1997. március 1-én Európában és Ausztráliában és 1997. december 10-én Brazíliában. A Nintendo 64 volt az utolsó jelentősebb otthoni videójáték-konzol, ami ROM-kazettát használt a játékok tárolására egészen 2017-ig, amikor a Nintendo a Switchben újra alkalmazta.A konzolt Project Reality kódnéven kezdte fejleszteni a Nintendo Integrated Research & Development. Eredetileg Ultra 64 néven jelent volna meg 1995 karácsonya előtt, de 1996-ig lett elhalasztva.Japánban a megjelenésekor 3 játék volt megvásárolható hozzá, a Super Mario 64, a Pilotwings 64 és a Saikjó Habu Sógi. A konzol két fő konkurense a Sony PlayStation és a Sega Saturn konzolja volt. Az Egyesült Államokban az ára 199,95 dollár volt, és a "Get N, or get Out!" (Vegyél N-t, vagy semmit!) szlogennel reklámozták. A konzolt és a kontrollereket később többszínű és mintázatú kiadásokban is kiadták, néhányat limitált példányszámban, melyeket eladtak vagy versenyeken díjként adtak át.

A Nintendo 64 forgalmazását a Nintendo 2003-ban hagyta abba. A konzol élettartama során 32,93 millió példányban kelt el világszerte. Utólag is többen elismerték, például 2009-ben a 9. legjobb konzolnak választotta az IGN.A konzolra megjelent játékok közül számos elérhető Wii-n és Wii U-n a Nintendo Virtual Console szolgáltatásán keresztül. A Nintendo 64 élettartamának lejárta után az egyik legnépszerűbb retrokonzol lett.Az utódja, a Nintendo GameCube 2001. szeptember 14-én jelent meg.

Forrás:


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Garancia ideje  :
3 Hónap
További adatok
Raktáron
Használt
19 000 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 190 Ft
Adatok
Gyerekeknek is ajánlható
Igen