Szavazás

Szerinted mivel lehetne javítani az oldalon?

Házhozszállítás

TOP termékek

Playstation 5 Akció!

Ps5 akcióban

Szűrés

Üdvözlünk az oldalunkon! Reméljük, hogy mindent megtalálsz amit keresel. Ha elakadnál írj nyugodtan, info@konzolsec.hu emailcímre

Telefonszámunk:+36-70/512-6336 

Halásztelken lévő üzlet telefonszáma: 0670-780-94-64

Logitech G935 Headset

Logitech G935 Headset
Logitech G935 Headset

A G935 csúcskategóriás, játékhoz tervezett vezeték nélküli mikrofonos fejhallgató, a Logitech legfejlettebb hangtechnikájával felvértezve. Halljon részletgazdagabb hangot a nagy, 50 mm-es Pro-G hangsugárzókkal, amelyek a torzítás csökkentésére szolgáló szőtt hibrid hálóból készülnek. A LIGHTSYNC RGB teljes mértékben testreszabható, és a támogatott játékokban reagál a játék közbeni tevékenységre. A legnagyobb beleélés érdekében a DTS Headphone:X 2.0 térhatású hang révén pontosan be lehet határolni a játékban mindennek a helyét. Hallhatja az Ön mögött lopakodó ellenséget, érezheti a légitámadásokat és az árulkodó hangokat, és teljesen moziszerűen élvezheti kedvenc játékait. A játékokat segítik továbbá a nagy, 6 mm-es, felhajtva némítható mikrofon és a mikrofonos fejhallgató programozható G-gombjai.


A fotó nem minden esetben a termékről készült, így a termék színei eltérhetnek! A használt termékekről igyekszünk aktuális képet készíteni.
Garancia ideje  :
3 Hónap
Támogatott eszközök  :
Ps4, Ps5, XboxOne, Xbox Series, PC, Mobil, Nintendo Switch
Nincs raktáron
HASZNÁLT
29 900 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok értéke: 299 Ft