Logitech G332

Logitech G332

Logitech G332

Raktáron
9 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Használt


A fotó csak illusztráció, a termék eltérhet.
A vásárlás után járó pontok értéke: 99 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek

50 MM-ES HANGSUGÁRZÓK
Az 50 mm-es hangsugárzók a játékélményt mindent betöltő hanggal mélyítik. Kedvenc játékai végre úgy szólalnak meg, ahogyan a készítői elképzelték: lenyűgözően.

SZAVAI TISZTÁN ÉS ÉRTHETŐEN HALLHATÓK
A 6 mm-es mikrofonnal csapattársai mindig hallani fogják. A mikrofonkar átbillentésével elnémíthatja hangját, ha nem akarja, hogy hallatsszon.

EGY MIKROFONOS FEJHALLGATÓ, ÖSSZES PLATFORM
Mikrofonos fejhallgatói Windows és Mac számítógépen, és a PlayStation 4™, az Xbox One, a Nintendo Switch™ és más játékkonzolokkal, illetve a mobil eszközökkel 3,5 mm-es jack kábellel használhatók.

KÉNYELEMRE ÉS TARTÓSSÁGRA TERVEZVE
Ezeknél a fejhallgatóknál minden a kényelemről szól: A luxusminőségű, könnyű műbőr fülpárnák és a fejpánt csökkentik a fülre ható nyomást. A maximális kényelmet szolgálja a fülpárnák akár 90 fokos elfordíthatósága. A hangerőt bármely platformon kényelmesen és gyorsan állíthatja a fülpárnára szerelt görgetővel.

MINDENT HALL.
A mesterséges intelligencia lehetőségeit kihasználva egyedi fülformára szabott intenzív hangzásélményt nyújthat. Az Immerse pontosan érzékelteti az ellenség lépteinek és az újratöltési hangok helyét; így már azelőtt meghallhatja az ellenség közeledtét, mielőtt az felfedezné Önt. A Close Combat (Közelharc) funkciónak köszönhetően a füle mellett elsüvítő lövedéket hangjától az akció kellős közepén érezheti magát. Bővítse ki a Logitech G mikrofonos fejhallgatója képességeit az Immerse-ével, és fülei halálos fegyverek lesznek.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!