Ps4 Battlefield 4

Ps4 Battlefield 4
Ps4 Battlefield 4
Ps4 Battlefield 4
Ps4 Battlefield 4
Ps4 Battlefield 4
Ps4 Battlefield 4
Ps4 Battlefield 4
Ps4 Battlefield 4
Részletek

A játék a sorozat eddigi részeit követve ismét a háborús vonalra fókuszál, nagy csataterekkel, rengeteg fegyverrel és járművel. A fegyverekre és járművekre a Battlefield 3-hoz hasonlóan több hasznos kiegészítőt is szerelhetünk, miután feloldottuk őket. Megjelennek a szokásos játékmódok, kevés újdonsággal kiegészülve, a legnépszerűbb módok továbbra is a Conquest és a Rush maradtak a játékosok körében. Az elődjéhez képest még részletesebb és még rombolhatóbb környezetet kapunk, az új, Frostbite 3 motornak köszönhetően.

A késöbbiekben még az updateknek köszönhetően több pálya is érkezett az alap kiadás mellé ingyenesen: China Rising, Second Assault, Naval Strike, Dragon's Teeth és a Final Stand. A sorozatban először lehetőségünk van Battlepack-eket vásárolni a játékban, melyek fegyverkiegészítőket illetve XP boost-okat tartalmazhatnak. Ami nem újdonság, hogy ismét vásárolhatunk a játékban kölönböző kiegészítő elemeket amelyekkel egyedivé varázsolhatjuk a fegyvereinket.

Adatok
Játék jellemzői

Az alkalmazások nem mindig rendelkeznek előre meghatározott tartalommal, amely előzőleg besorolható lenne. Egyes alkalmazások átjáróként szolgálnak (pl. online tartalom eléréséhez), sokféle tartalom széles választékát kínálva a fogyasztóknak. Az ilyen alkalmazásoknál a „szülői felügyelet” ikont használjuk, ezzel jelezve a szülőknek, hogy az alkalmazásból olyan tartalom is elérhető lehet, amely nem megfelelő gyermekük számára, ugyanakkor egyéb, a gyermek életkorának megfelelő tartalom szintén elérhető lehet a használattól függően.

Játék jellemzőionline játékJáték jellemzői
A játék online is játszható

Bizonyos játékok vagy tartalmak az interneten is játszhatóak, de ehhez legtöbb esetben előfizetés is szükséges! Xbox esetében a GOLD Playstation esetében pedig a PSN előfizetés, amit üzletünkben külön megvásárolhatnak.

Igen
2 játékossal egy gépen játszható
Nem
Korhatár
18+
Játék típus
Lövödözős
Gyerekeknek is ajánlható
Nem